A látottak alapján a csalfa gergő volt a kezdeményező fél, de meleg fogadtatásra talált Cintia lábai között. Reggel sem történt sokkal másként, de akkora az Attilát kiejtő fiatal lány a kezeivel juttatta a csúcsra a fiút. Szegény Brigi most megtapasztalhatta, hogy mit érezhetett a gyereke apja, amikor ő a takaró alatt furulyázott Gergőnek. Ezek szerint, akkor még, ha nyer is a farm Casanovája immár esély sincsen arra, hogy Brigi részesüljön a 20 millióból. Pedig korábban nagyon várta már, hogy ő és a három gyermeke egy fedél alatt élvezhessék Gegő társaságát.

cg1Cinti és Gergő az ágyban / Fotó: RTL KlubCinti és Gergő az ágyban / Fotó: RTL KlubCinti és Gergő az ágyban / Fotó: RTL Klub

Különösen pikánssá teszi a történetet egyébként, hogy Brigi korábban éppen Cintiával váltott leszbikus csókot, amit Gergő a mai napig nem tudott neki megbocsátani. Talán ez volt a bosszú? Reggel Cintia ígéretet tett Gergőnek, hogy nem fogja elmesélni Briginek mit is csináltak ők az ágyban. Hmmm. Ez annyiban vet fel érdekes kérdést, hogy Cintia szerint amúgy milyen műsorban szerepelnek ők. Nem tudja talán, hogy közvítíti a TV ami ott történik?
Nagyon is lehet, hogy emmiatt fog Gábor nyerni, mert Gergő nem tudta bent tartani a kígyót a nadrágjában. Kint majd megbeszélik Cintiával, hogy megérte-e nekik 20 millió ez a kis esti etye-petye.



Nyomj te is egy megosztást!

.