Egyértelműen közösen képzeli el a jövőt Gergő és Brigi, a Farm szerelmespárja szerkesztőségünkbe is együtt érkezett.

A dolog pikantériája, hogy Cintivel is találkozniuk kellett, pedig a fiatal lány jelenléte, akivel Gergő az utolsó napjai egyikét megédesítette, főleg Brigi számára nem lehet kellemes.

Ám úgy tűnt, az érintettek jól kezelik a helyzetet, bár Gergő szótlanul és sokszor leszegett fejjel hallgatta olvasóink kemény sza­vait – láthatóan kellemetlenül érezte magát. A lányok kedvesen viccelődtek egymással, még az is felvetődött, hogy egy beszélgetésnél sokkal szexibb módon tisztázzák dolgaikat.

Mindenki követhet el hibákat. Brigi és én felnőtt nők vagyunk, meg tudjuk ezt beszélni. Eddig még nem tettük, de majd... – válaszolt Cintia, majd Brigire nézve elnevette magát: – Iszapbirkózás..?

A nyíregyházi lány kérdésére nem kapott választ, ám Brigi azt egyértelművé tette, hogy Gergővel együtt tervezi a jövőjét, és ennek a Farm „ezüstérmese” nagyon örül. A fiatalember kijelentette, mindent megtesz azért, hogy munkát találjon, és rendezze az életét.

– Sosem éltem az életem egy háromgyermekes családban, de azt érzem, hogy minél több munkát kell keresnem, hogy minél több pénzt tudjak hazavinni. Mivel a húszmilliós tervem nem jött össze, az adósságom rendezésén is dolgoznom kell. Felhívott az olim­piai bajnok vízilabdakapus barátom és ajánlott két lehetőséget: az egyik vidéken várna egy farmon, a tehenek mellett, a másik pedig egy budapesti pultosállás. Valószínű, hogy az utóbbit el is fogom fogadni. Szeretném még csinálni a kaszkadőrséget is, mert úgy érzem, jó vagyok benne, de még nem vagyok annyira ismert, hogy megéljek belőle – árulta el Gergő, aki kedvesével a Blikkből Brigi legkisebb gyermekének ballagására ment.

Nyomj te is egy megosztást!

.